Ağrı Basın

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin'den Yeneroğlu'na destek

Ağrı

Deva partisi Ağrı il Başkanı Murat Dağtekin, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı sayın Mustafa Yeneroğlu yapılan çirkin saldırı kınadı.

BASIN AÇIKLAMASI

Deva partisi Ağrı il başkanlığı olarak medyadan gördüğümüz ve Milletvekilimiz Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı sayın Mustafa Yeneroğlu beye yapılan çirkin, kaba ve hukuk dışı saldırıları kınıyoruz.

Görevi halkı korumak olan emniyet mensubu şahsın kabul edilemez tavrı hukuk ve demokrasimizin sınıfta kaldığının, iktidar partisinin ve bakanının arka bahçesi olan kurumun içler acısı durumu ortaya koymaktadır.

Deva Partisi mensupları olarak yapılan haksız ve hukuksuz uygulamaların karşısında olacağımızı bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Millet üzerine kurmak istedikleri tahakkümü görüyoruz ve asla kabul etmiyoruz.

Bizler her daim demokrasinin gereklerini savunacak ve konuşmaktan geri durmayacağız. Yapılan kabadayılığı ve resmi hesaptan yapılan açıklamayı pervasızca buluyoruz.

Halkın huzuru için çalışan kurumu halka karşı kullanacak kadar düşecek durumu ise halkımızın değerlendirmesine bırakıyoruz.

Murat Dağtekin

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.