Ağrı Basın

DEM Parti Ağrı Eş Başkanları’ndan AÇGC’ye ziyaret

Ağrı

DEM Parti Ağrı Belediye Eş Başkan Adayları Hazal Aras ve Memet Akkuş, Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

DEM Parti Eş Başkanları’ndan AÇGC’ye ziyaret

DEM Parti Ağrı Teşkilat Sözcüsü Maşuk Arpaç, Belediye Meclis Üyesi Tahsin Ok ile birlikte AÇGC yönetim ofisine gelen DEM Parti Adaylarını Cemiyet Başkanı Ahmet Genç ve gazeteciler karşıladılar.

Seçim sürecini değerlendiren Hazal Aras, gittikleri tüm mahalle ve sokaklarda coşku ile karşılandıklarını söyledi. Kendilerine gösterilen teveccühe minnettar olduklarını belirten Başkan Adayı Aras “Seçim çalışmalarına oldukça güzel hazırlandık. Tüm emekçi arkadaşlarımız alanlarda kapı, kapı dolaşıyor. Bizler kimseyi ötekileştirmeden herkesi ziyaret ediyoruz. Belediye Meclis Üyesi listelerimizi hazırladık ancak bunlara ek olarak Belediyeyi almamız halinde çalışacağımız içerisinde mimarlar, mühendisler ve şehir plancılarının yer aldığı bir ekip oluşturuyoruz. Bu ekiple birlikte Ağrı’nın imar problemi olmak üzere birçok problemini çözmeye çalışacağız. Muhtarlarımızla çok yakın çalışacağız. Bu kent için birçok projemiz hazır ve bunları peyder, pey halkımıza açıklayacağız” ifadelerini kullandı. 

Ağrı basının Ağrı’da çok zor şartlarda çalıştığına vurgu yapan Belediye Eş Başkan Adayı Memet Akkuş “Yıllardır bu ilde yaşayan biri olarak Ağrı’nın sorunlarını da çözümlerini de çok iyi biliyoruz. Kolektif bir çalışma ile herkesi kucaklamaya çalışıyoruz. Ağrı’da her kapıyı çalıyor, herkesi dinliyoruz. Bu konuda ötekileştirmeden herkesle görüşmeyi sürdüreceğiz” dedi. 
DEM Parti yöneticileri ve milletvekilleri ile ilk defa bir araya geldiklerine vurgu yapan AÇGC Başkanı Ahmet Genç, bunun önemli bir başlangıç olduğunu söyledi. Seçim sürecinin barışçıl bir ortamda geçmesi temennisinde bulunan Genç “Tüm partilerin adayları Ağrı’da yaşayan bu şehrin evlatları. Bu nedenle hepsini yakından tanıyor ve biliyoruz. Elimizden geldiğince herkese aynı mesafede durarak gelen bütün haberleri arkadaşlarımız yayınlamaya gayret gösteriyorlar. Ağrı için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.