Ağrı Basın

DBP Ağrı İl Başkanı Melik Özmüş Gözaltına Alındı

Ağrı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) 'ye Diyarbakır merkezli terör soruşturması kapsamında DBP Ağrı İl Başkanı Melik Özmüş gözaltına alındı.

DBP'ye Diyarbakır Merkezli Operasyon!

DBP Genel Merkezi'ne ve birçok kentte bulunan binasına polis baskını düzenlendi. Eş Genel Başkan Keskin Bayındır’ın da aralarında olduğu çok sayıda yönetici gözaltına alındı.

Diyarbakır merkezli terör soruşturması kapsamında DBP'li yöneticilerin adreslerine ve partinin il ve ilçe binalarında arama yapılıyor. Hakkında gözaltı kararı verilen 15 kişiden 14'ü yakalandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır ve Gaziantep il başkanlıkları yöneticilerinin de bulunduğu 15 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.

Polis ekiplerince Diyarbakır merkezli 9 ilde bazı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 şüpheli yakalandı.

Adresinde bulunamayan zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar da devam ediyor.

DBP Ağrı İl Başkanı gözaltına alındı!

Diyarbakır merkezli terör soruşturması kapsamında Şafak operasyonu ile DBP Ağrı İl Başkanı Melik Özmüş'ün gözaltına alındığı ve Pazartesi günü Diyarbakır'da mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi. 

Yapılan Operasyona Partinin Ağrı İl Eşbaşkanı Melik Özmüş, Şırnak İl Eşbaşkanı Zeki İrmez, Van İl Eşbaşkanları Şengül Polat ve Harun Okay, Urfa İl Eşbaşkanı Hidayet Enmek, Antep İl Eşbaşkanları Ethem Ünal ve Zeliha Aslan, Mardin İl Eşbaşkanı Şerafettin Aslan gözaltına alındı. Muş’ta yapılan

baskınlarda DBP çalışanı Mikail Kılıç ile Celal Döner, Faruk Küçükçelebi ve Yılmaz Tamkan’ın da gözaltına alındığı öğrenildi. 

Gözaltına alınan siyasetçilerin Diyarbakır'a getirileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.