Ağrı Basın

Cumhuriyetin ilanının 99. yıl dönümü Ağrı'da kutlandı

Ağrı

Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. Yıl Dönümü Ağrı'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle Kutlandı.

Cumhuriyetin ilanının 99. yıl dönümü Ağrı'da düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Vali Dr. Osman VAROL’un Belediye Başkanı Vekili Reşit ACARBAY ile birlikte halkı selamlamasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı mesajının okunmasıyla devam etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programında konuşma yapan Vali VAROL: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Türk milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare’ olarak ifade ettiği, geleceğimizin teminatı ve dirilişimizin sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi

Vali Dr. Osman VAROL’un konuşmasının ardından program, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması, işaret dili gösterisi ve halk oyunlarıyla devam etti. 

Vali Dr. Osman VAROL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve sporculara ödüllerini takdim ederek başarılarının devamını diledi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı Vali Dr. Osman VAROL’un, Belediye Başkan Vekili Reşit ACARBAY ve 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Vekili Albay Erhan CESUR ile birlikte çeşitli etkinliklerin ardından gerçekleştirilen kortej geçişindeki tören birliklerinin bayramlarını kutlamasıyla sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Belediye Başkanı Vekili Reşit ACARBAY, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Erhan CESUR, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Faruk KAYA, Vali Yardımcılarımız Bülent ŞiMŞEK ve İbrahim ŞENKON ile birlikte İl Protokol Üyeleri katılım sağladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.