Ağrı Basın

Covid-19 Ağrı'da Bir Can Daha Aldı! Gürdal GÖKÇE Vefat Etti!

Ağrı

Ağrı'nın tanınmış simalarından Ağrı Belediyesi personeli mezarlıklar sorumlusu Gürdal Gökçe yakalandığı covid-19 hastalığı nedeniyle vefat etti

Ağrı Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü personeli, emektar Gürdal Gökçe birkaç gün önce yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düştü. 

Ağrı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü (Karaca) Şehir mezarlığı görevlisi Gürdal Gökçe Bir kaç gün önce yakalandığı covid-19 testi pozitif çıkmış ve tedavi sürecinin olumsuz seyretmesi sonucu kısa bir süre önce Entübe edilmişti.

Entübe bir halde covid-19 a karşı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesi veren Gürdal GÖKÇE, durumunun aniden kötüleşmesiyle bugün saat 18:30 sularında tedavi gördüğü Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. 

Merhumun cenazesi bu gün saat 19:30 sularında sevenlerinin göz yaşları ve dualarıyla görev yaptığı Merkez Şehir Mezarlığına defnedildi.

Ağrı Basın Ailesi olarak, Merhum Gürdal Gökçe abimize Cenab-ı Hak'tan Rahmet, tüm dostlarına ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. 

Taziye Yeri :

Mikail Aydemir Taziye Evi

Taziye İçin : 
İbrahim Gökçe (kardeşi) :

Yorumlar (1)

Murat 3 Yıl Önce

Cok iyi bir insandin ALLAH mekanini cennet eylesin Gürdal abi amin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.