Ağrı Basın

Cihangir Aslan Aday Adayı olmadığı açıkladı

Ağrı

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan'ın günlerdir kulislerde milletvekili aday adaylığı söylentileri üzerine bu gün bir açıklama yaptı.

Cihangir Aslan yaptığı açıklamada; 

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...

Birkaç gündür basında şahsım adına çıkan haberlerden ötürü milletvekili adayı olacağıma dair siz kıymetli Ağrılı hemşehrilerimizden çok yoğun bir teveccüh gelmiş ve sosyal medya başta olmak üzere bir çok yerde paylaşımlar yapılmış, şahsıma destekler açıklanmıştır. Gösterilen bu teveccüh ve destekten ötürü öncelikle herkese teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.

Rabbim hepinizden razı olsun... Söylemem gerekir ki halihazırda yürütmekte olduğum ve bir çok Ağrılı hemşehrimize hizmet etme fırsatına eriştiğim, gururla yürütmüş olduğum Yeşilay Ağrı Şube Başkanlık görevi ile Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki Gençlik Liderliği görevlerime devam edeceğimi belirtmek

isterim. Bu vesileyle başta Ağrılı gençlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimize daha fazla

hizmet üreteceğim kanısındayım.

Bu sebeplerden ötürü şuan herhangi bir milletvekili adaylığım BULUNMAMAKTADIR. Bizleri bu makama layık görüp teveccühlerini esirgemeyen kadirşinas Ağrılı hemşehrilerime daha fazla hizmet edeceğimi düşündüğüm mevcut görevlerimle her daim insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğim. Yeri ve zamanı geldiğinde ilimizin kalkınması ve gelişmesi için ihtiyaç hasıl olduğunda gerek siyasi gerekse bürokratik hiçbir görevden kaçınmayacağımı elimizi değil gerekirse gövdemizi taşın altına koyacağımızı her türlü inisiyatifi alacağımızı herkese belirtmek isterim. Tüm hemşehrilerimizden o güzel dualarını esirgememelerini diliyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.

Saygı ve hürmetlerimle

Cihangir ASLAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.