Ağrı Basın

CHP Ağrı Milletvekili Adayı İbrahim Varol’dan AÇGC’ye ziyaret

Ağrı

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimde CHP Ağrı 1. sıra milletvekili adayı olan İbrahim Varol ve beraberindeki heyetle seçim çalışmaları kapsamında Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CHP Ağrı Milletvekili Adayı Varol’dan AÇGC’ye ziyaret

Ziyarette, gazeteciler ile bir araya gelen CHP Ağrı Milletvekili Adayı olan İbrahim Varol, Cemiyet Başkanı Ahmet Genç ve gazetecilerden kentin sorunları hakkında bilgi alarak, çözüm ve önerilerini dinledi.

‘Biz bu halka yakışanı yapacağız inşallah’

Ardından seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeler hakkında konuşan Varol, Ağrı’nın bütün dinamiklerine hakim olduklarını, mevcut sorunları ortak akıl ve birliktelikle çözeceklerini ifade ederek: “Ağrı’da yıllardır yapılamayan, bu kardeşliği birlikteliği sağlayamayan vekiller ve yöneticilerle yönetildik. Yani ben size şunu söyleyeyim. Ben kişiliğimi asla bozacak biri değilim. Ben bencil biri değilim. Ben ihtiraslı biri değilim. Ben ailemden gördüğüm ahlakımla, vicdanımla, kişiliğimle yaşayan bir insanım. Yani gerçekten de yıllardır siyasetçilerin konuştuğu ancak yapamadığı, ortaya koyduğu boşluğu ve beceremediği işler çok oldu. Aralarında samimi olanlarda oldu. Fakat hiç samimi olmayan ve memleketi için toplumsal hizmetleri yapabilecek birileri çıkmadı. Sadece bencillikleri, ihtirasları onların sonunu getirdi.

Sayın Genel Başkanımız bir tek Ağrı’yı değil, bütün bir ülkeyi yaklaşık 1,5 yıldır “6’lı Masa” dediğimiz o büyüklerimizle, genel başkanlarımızla bu zulme karşı vermiş olduğu mücadeleyi hepimiz biliyoruz. Şimdi bende Ağrı’da yaşayan, Patnos’ta çamur, yağmur, toz yutan, düğününde, taziyesinde, barışında olan bir insanım. Ben olmasam bile ille de ailemdeki 3 fert her akrabamızı, her dostumuzu, her aşireti, her vatandaşımızı ayırmaksızın gittikleri vardır. Bizim ana unsurumuz budur. Halkın içerisinde bizlere değer kıldıran bize bu samimiyetimiz, bu hassasiyetimizdir. Biz şimdiye kadar koltuk sevdalısı olmadık. Nasipte olmadı. Bu koltuğa gelsek de bizim kişiliğimiz, vicdanımız bozulmayacaktır. Bundan hiçbir Ağrılı hemşerimin şüphesi olmasın. Bunu bütün Ağrı’daki kardeşlerim bilsin şahit olsun. Zaten şimdiye kadar bizi tanıyan dostlar, arkadaşlar biliyor. Bilmeyenlerde bilsin istiyoruz. Bu konuda herkes rahat olsun. Ben bizi sevenlerin sevgisini, asla ve asla suiistimal edecek biri olmam. Ben şunu söylemek istiyorum. Çok yanlışta konuşmayayım ama asaleti olmayan insanlar bu işler beceremez. Asaleti olmayan bir kişi ille de yüzüne gözüne bulaştırır. Atasının, babasının arkasından küfür ettirir. Biz bunu asla ve asla yapmayacağız. Bunu bütün Ağrı bilsin. Biz seçilsek de seçilmesek de değişmeyeceğiz. Biz Allah nasip ederse iktidarız.

Ağrı’da seçilsek de seçilmesek de bu halka her zaman hizmet edeceğiz. Her zaman halkın takdirine ve teveccühüne saygılı olacağız. Dediğim gibi seçilmesek de ekibimizle, arkadaşlarımızla, liyakatli insanlarımızla bu halka hizmet için var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonra halkımız bütün kurumlarda hırsızlığa, yolsuzluğa, yalakalığa, hukuksuzluğa boyun eğmeyecek ve bunları bitirecek noktada çalışmalarımız olacak. Bütün halkımız bilsin. Biz vicdanımızı bozmayız. Bu memleket bizim memleketimizdir. Bizim ciğerimiz yanıyor bu memleket için, insanlarımız için. İktidarımız döneminde Allah’ın izni ile Ağrı’ya hizmet edeceğiz. Biz futbolcu gibi, golcü gibi konuşmayız. Biz bize yakışanı yapacağız. Biz bu halka yakışanı yapacağız inşallah” dedi.

İbrahim Varol'un ziyaretinde Cemiyet Başkanı Ahmet Genç, Başkan Yardımcısı Yüksel Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Demir ve Ömer Faruk Atalay yer aldı.

Varol, ziyaretinde gazeteciler ile çektiği hatıra fotoğrafının ardından seçim çalışmalarına devam etmek üzere cemiyetten ayrıldı.

Yorumlar (1)

Ertem güner 1 Yıl Önce

En azından ağrıyı bilen dürüst biri İnşAllah secilirsin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.