Ağrı Basın

Birlik Vakfı Ağrı Şubesinde Başkan Değişimi

Ağrı

Ağrı'da 2014 yılında açılan Birlik Vakfı şubesi başkanlığını 2016 yılından itibaren yürüten Melih Deniz Altındağ görevi Genç Birlik başkanı Yasin Akkuş'a devretti.

Birlik Vakfı Ağrı şubesinde bayrak değişimi

Birlik Vakfı Ağrı şubesinde başkanlık değişimi gerçekleşti. Ağrı'da 2014 yılında açılan Birlik Vakfı şubesi başkanlığını 2016 yılından bu yana yürüten Melih Deniz Altındağ görevi Genç Birlik başkanı Yasin Akkuş'a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Altındağ şunları dile getirdi: "Birlik Vakfı ülkemizin köklü sivil toplum kuruluşlarından biri. Bizler de bu kuruluşun içinde yaklaşık 8 yıldır her kademesinde görev yaptık. 2016 yılından bu yana Birlik Vakfı başkanlığını gücümüz yettiğince yürütmeye çalıştık. Görev süremiz boyunca bu yolda bizlere her türlü desteğini veren, gönüllü olarak yanımızda olan tüm kardeşlerime ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. 2014 yılında Ağrı'da şubesi açılan vakfımızın kuruluşundan bu güne kadar beraber yol yürüdüğüm kardeşim ve dostum Yasin Akkuş'a başkanlık görevini devrediyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yasin Akkuş başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim. Allah muvaffak etsin." dedi.

Birlik Vakfı Ağrı şubesi Başkanlığı görevini devralan Yasin Akkuş şunları dile getirdi: "Ağrı'da kurulduğu günden bugüne her türlü kademesinde canla başla çalışan kıymetli başkanımız Melih Deniz Altındağ'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Tabii ki makamlar gelip ve geçicidir. Bizler de emanet aldığımız bu görevi zamanı gelince bir başka arkadaşımıza devre edeceğiz. Önemli olan bu görevi layıkıyla icra etmektir. Bizleri bu göreve layık gören başta mütevelli heyeti başkanımız Mehmet Alacacı bey'e, kurucular kurulumuza çok teşekkür ederim. Kıymetli başkanımız Melih Deniz Altındağ ile çalışmalarımız yine devam edecek. Allah bizleri mahçup etmesin. " dedi.

Birlik Vakfı Ağrı şubesi yönetim kurulu üyeleri şu şekilde;

Yasin A Rıdvan Alpaslan
Harun Alaca
Metin Solhan
Orhan Tatlı
Fatih Aslan
Muhammed Yavuz Yolcu.

İstişare Kurulu Üyeleri;

Melih Deniz Altındağ
Nuri Arslan
Fuat Çifçi
Doç. Ömer Çınar
Metin Van
Veysel Çağlar
Abdulmelik Taşkın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.