Ağrı Basın

Başkan Metin Karadoğan "Parolamız Temiz şehir Ağrı"

Ağrı

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, temiz bir kent için gece günüdür durmadan çalışırken Parolamız: Temiz şehir Ağrı'dır dedi.

Ağrı Belediyesi Temiz bir kent için gece ve gündüz çalışıyor.

Parolamız: Temiz şehir Ağrı

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, Temiz bir Ağrı için gece ve gündüz boş durmadan çalışıyor. Göreve gelidiği günden bu güne kadar her mahallede temizlenmeyen cadde sokak ve boş alanlar da temizlik çalışması yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Parolamız: Temiz şehir Ağrı'dır.

Asfaltlama Çalkışmalarına Devam Ediyoruz!

Başkan Metin Karadoğan Asfaltlama ve refuj çalışmaları içinde "Amacımız şehrimizde modern ve güvenli yollar oluştururken, çalışmaları bir an önce bitirmektir" Yapılan yollarımızı halkın güvenli kullanıma açarak, önce sanat yapı çalışmaları ile başlayıp, refüjler yanında asfalt serimi yaparak vatandaşlarımızın rahatı için çalışıyoruz, bu çalışmalarla hemşerilerimiz için hizmet üretmeye devam edeceğiz halkımızın sabrı için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Temizlik Çalışmaları Gece Gündüz Devam Ediyor!

Temizlik İşleri Müdürü Adil Şengül Temizlik konusunda hummalı çalışma gerçekleştiriyoruz, Gece ve Gündüz her alanda temizlik çalışmalarımız devam ediyor.

Ekiplerimiz şehrin en işlek caddelerinde yıkama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vatandaşlarımızdan isteğimiz "lütfen sizler de temizlik konusunda dikkatli olun ve bizlere destek olun, çöplerinizi kovalarının içine atın, zaman kaybımız olmasın, şehrimizi hep birlikte temiz tutalım" dedi.

,

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.