Ağrı Basın

Başkan Emrah YILDIZ’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ağrı

Büro Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Emrah YILDIZ, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesaj yayınladı.

Büro Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Emrah YILDIZ’dan Bayramı Mesajı

Büro Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Emrah YILDIZ, Ramazan Bayramı'nın milletçe sevgiyle kucaklaşmaya vesile olacağını belirterek, bayramın küslükleri ve kırgınlıkları yok edeceğini dile getirdi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında Başkan YILDIZ, "İnananlara rahmeti, bereketi ve kurtuluşu müjdeleyen Ramazan ayının sonunda eriştiğimiz bayramın bizler için her alanda kurtuluş getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Büro Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Emrah YILDIZ mesajında şunları belirtti: "Bir ay boyunca yemeden, içmeden, bizlere bahşedilen nimetlerin değerini anlayıp, yoksullarla hemhal olarak maddi ve manevi manada refaha kavuşma fırsatını yakaladığımız bir Ramazan’ın daha sonuna geldiğimiz için buruk bir duygu içindeyiz. Ancak küslükleri, kırgınlıkları yok edecek, milletçe sevgiyle kucaklaşmamıza vesile olacak Ramazan Bayramı’na erişmenin sevincini yaşıyoruz."

Bu duygularla başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Âleminin ve üyelerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum”.

Yorumlar (1)

Emrah istifa 1 Ay Önce

Bunun bile haber yaptıysanız artık sizi takib etmiyoruz. İl göç idaresi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.