Ağrı Basın

Av. Kübra TAŞDAN AK Parti Ağrı Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Ağrı

Ağrılı Avukat Kübra Taşdan, 28. Dönem milletvekili seçimleri için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Av. Kübra TAŞDAN AK Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı oldu

1994 doğumlu ve aslen ağrılı olan taşdan, Bu zamana kadar üniversite öğrenimi hariç tüm yaşantısını memleketi Ağrıda geçirmiştir.

Yedi yıldır Ağrıda avukatlık mesleğini icra eden, Taşdan, “ Çıkmış olduğum bu kutlu yolda sevgi, saygı, barış ve kardeşlik içerisinde tüm insanlığa fayda sağlayacak şekilde çalışmak için buradayım. Türkiye yüzyılı hedeflerini, AK Parti’mizin de desteğiyle aynı azim, cesaret ve heyecanla yerine getirmek adına buradayım” dedi.

Türkiye Yüzyılı’na yakışır şekilde Türkiye’nin geleceği adına harekete geçtiğini belirten Taşdan, “Yaşadığımız toprakların bizlere emanet ettiği kutlu devletimizin ve milletimizin gücüne güç katmak için bu davanın gönüllüsü olarak bulunuyor ve Ağrı AK Parti milletvekili aday adaylığımı sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum” diye konuştu.

Av. Kübra Taşdan Kimdir?

AK Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı Av. Kübra Taşdan, 1994 yılında Ağrıda doğdu. İlk,orta ve liseyi Ağrıda okudu. Bu zamana kadar üniversite öğrenimi hariç tüm yaşamını Ağrıda geçirdi.

Yedi yıldır Ağrıda avukatlık mesleğini icra eden Taşdan, köklü bir aile olan ve kırk yıldır Ağrıda esnaflık yapan Cahit Taşdan'ın kızı, Emekli Öğretmen Paşa Taşdan'ın yiğenidir.

2023 yılının hedeflerini var eden AK Partimizin bugüne kadarki başarılarını ve tecrübelerini kendine örnek alarak teşkilatında desteğiyle durmak nedir, yorulmak nedir bilmeden çalışma azmimin hemşehrilerim tarafından bilinmesini isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle; AK Parti Ağrı milletvekili aday adaylığımın sizlerin de desteğiyle hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor; bugün yanımda olarak ulvi amacıma destek verdiğiniz için her birinize gönülden teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.