Ağrı Basın

ATSO seçimleri 16 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak

Ağrı

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimi 16 Ekim 2022 Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Ağrı Basın - Ağrı’nın en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) 16 Ekim’deki seçimi için iki ismin adaylığı kesinleşti. Başkan adayları liste renklerini belirledi.

ATSO'nun Mevcut Başkan Saim AlpaslanKIRMIZI”, Mehmet Erat ise “YEŞİL” renkli listede yarışacak. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB), tüm Türkiye'deki ticaret ve sanayi odaları ile ticaret borsaları için seçimlerinin ekim-kasım aylarında yapılması konusundaki kararı sonrasında, patronlar seçim sürecine girdi.

ATSO SEÇİMi 16 EKİM'DE

ATSO'da seçim tarihi 16 Ekim Pazar günü olarak belirlendi. Ağrı Seçim Kurulu Başkanlığı'nın yetkisinde Erzurum Caddesi üzerindeki ATSO Hizmet Binası'nda yapılacak seçimlerde meslek komitesinde üyeler sektörlerine göre toplamda komite üyesi ve meclis üyesini belirleyecek. Ardından süreç Başkan, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu seçimleri ile tamamlanacak.

Yeşil ve Kırmızı Yarışıyor!

Seçim startının verilmesiyle birlikte başkan adaylarının yarışı da hızla devam ediyor. Kırmızı ve Yeşil renkli listelerinin yarıştığı seçimde, ATSO Başkanı Saim Alpaslan ' kırmızı', Mehmet Erat 'yeşil' renkli listelerle seçime girecek.

Adaylar bir taraftan üye ziyaretleriyle projelerini anlatırken, özellikle sosyal medya üzerinden de büyük bir rekabete girdi.

Birçok iş insanı, adaylar ve destekleyen isimler tarafından kırmızı ve yeşil renkli liste ve desteklediği adaya ilişkin paylaşımlar yaparak, rengini ortaya koyuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.