Ağrı Basın

ASKF’den Spor Yatırımları Dolayısı İle Teşekkür Mesajı

Ağrı

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yayınladığı basın açıklamasında Ağrı’ya yapılan spor ve gençlik yatırımları için Bakan Mehmet Kasapoğlu ve Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye teşekkür etti.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yayınladığı basın açıklaması ile son üç yılda Ağrı’ya yapılan spor ve gençlik yatırımları dolayısı ile Bakan Mehmet Kasapoğlu ve Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye teşekkür etti

ASKF’den yapılan basın açıklamasında şu sözlere yer verildi;

28 Haziran seçimlerinde tüm siyasi partilerin adayları gibi Ak Parti milletvekili adayı Sayın Ekrem Çelebi’de federasyonumuzu ziyaret etmiş, Amatör Spor Haftası etkinliğimize katılarak amatör spor camiası ile bir araya gelerek ilimiz spor sorunlarını dinlemiş ve sözler vermişti. 

Sorunlara çözüm bulacağını dile getiren sayın Çelebi son üç yılda Ağrı’nın amatör spor sorularının tamamına yakınını çözme başarısı gösterdi. 

Yıllardır bir sorun olarak dile getirdiğimiz, İlimiz merkezinde yer alan sentetik sahanın aydınlatma ve trübün sorunu yapılan ihale ile çözüme kavuşturulmuş, Şehir Stadyumu’nda ömrünü tamamlamış olan tartan pist yenilenmiş, federasyonumuzun kullanımına sunulmak üzere antrenman sahası yapılmış ve başta spor salonları olmak üzere bir çok spor alanının onarımı gerçekleştirilmiştir. Bunun yanı sıra Doğubeyazıt ve Patnos ilçemizde yüzme havuzu inşa edilmiştir. 

Üç yıl içerisinde spor alanındaki gelişmeler takdire şayan bir hal almıştır. Bu vesileyle marifet iltifata tabiidir düsturuyla ilimizin spor sorunlarına eğilen ve sporun sorunlarını çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışmalar yürüten başta Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve bakanlık teşkilatına, AK Parti Ağrı milletvekilimiz Sayın Ekrem Çelebi’ye spor camiası adına minnettarlığımızı bildiririz.

Ağrı Merkez ve İlçelerine Yapılan Yatırımlar;

AĞRI MERKEZ

Tribün ve Dörtlü Soyunma Odaları - Amatör Spor Klüpleri Sentetik Futbol Sahası ve Soyunma Odaları

Sporcu Eğitim Merkezi

İl Müdürlüğü Hizmet Binası

Şehir Stadyumu Atletizm Pisti

Voleybol - Basketbol Sahaları

15 Nisan Spor Salonu Onarımı

PATNOS

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Voleybol - Basketbol Sahası - Kapali Sentetik Halı Sahalar

DOĞUBAYAZIT

500 Kişilik Kapalı Spor Salonu - Yarı Olimpik Yüzme Havuzu - Voleybol - Basketbol Sahası

TAŞLIÇAY

Gençlik Merkezi - Kapalı Sentetik Halı Saha

Voleybol - Basketbol Sahası

TUTAK

Gençlik Merkezi

Voleybol - Basketbol Sahası - Kapalı Sentetik Halı Saha

DİYADİN

Kapalı Sentetik Halı Saha - Voleybol Basketbol Sahası

ELEŞKİRT

Gençlik Merkezi

Voleybol Basketbol Sahası - Kapali Sentetik Halı Saha

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.