Ağrı Basın

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci'den 193 Hekim ataması müjdesi

Ağrı

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, ağrı merkez ve ilçelerdeki hastanelere 193 hekim ataması yapıldığı müjdesini verdi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, kentteki hastanelere 193 hekim ataması yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Kilerci, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilçelerdeki hastanelere toplamda 146 tabip ile 47 uzman tabibin atandığını ifade etti. 

Kilerci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederek , göreve başlayacak hekimlerimize başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Atama Yapılan Doktorların Merkez ve İlçeleye göre şu şekilde sıralandı;

Ağrı Merkez 37

Diyadin 11

Doğubayazıt 30

Eleşkirt 15

Hamur 7

Patnos 26

Tutak 9

Taşlıçay 11 Olmak üzere 47 Uzman Tabip ve 146 Tabip ataması Ağrı’mıza hayırlı olsun.

Yorumlar (1)

Cengiz YILDIZ 9 Ay Önce

Değerli basın mensubu kardeşim, Bu atamalar "Sağlık Bakanlığı Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği" çerçevesinde her yıl Eylül ayının ilk haftasında rutin olarak yapılır. Bu atamaların Milletvekillerinin müjdesi ile hiçbir ilgi ve alakası bulunmamaktadır. Aynı müjdeyi Erzurum Milletvekili Selami Altınok da Erzurumlu hemşehrilerine duyurdu... Ve maalesef Erzurum medyası da bürokratik bir rutin işlemi sizle gibi siyasallaştırarak kamuoyuna duyurdu... Gazetecilik dikkat özen ve çaba ister. Bu eleştiriyi lütfen naçizane bir serzeniş olarak dikkate alın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.