Ağrı Basın

AK Parti Ağrı Teşkilatından Sadakataşı Derneğine Ziyaret

Ağrı

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın seçim çalışmaları kapsamında Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği'ni ziyaret etti.

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın'dan Sadakataşı Derneğine Ziyaret

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan GÜNGÖR , Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih AYDIN, AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer TAHTALI ve parti teşkilatı üyelerinden Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliğine ziyaret gerçekleşti.

Sadakataşı Derneği İl Temsilcisi Yüksel Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Güven TATLI, Uğraş Özer, Yavuz Übeyli ve Fatih ADLİK tarafından karşılanan Ak Parti Teşkilatına ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirildi.

Derneğin yurt içi ve yurt dışı faaliyeterinden bahseden Başkan ASLAN, ziyarette Ağrı'da yürütülen çalışmalar, sivil toplum Kuruluşlarının sorun ve beklentilerini dile getirdi. AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Sali AYDIN'a seçim sürecinde başarılar dileyerek adaylığının kendisi ve şehrimiz için hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih AYDIN'da ilgi ve alakalarından ötürü dernek yönetimine teşekkür ederek, adaylık sürecinde " BU Şehri Birlite Yöneteceğiz" sözünü hatırlatarak projelerinden bahsetti. Bizler bu şehirde yaşayoruz ve sorunlarını biliyoruz oluşturacağımız ekiplerle yapacağımız istişarelerle daha güzel bir Ağrı için hep birlikte çalışacağız dedi.

Ziyaret toplu resim çekiminin ardından son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.