Ağrı Basın

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimleri adaylarını tanıttı

Ağrı

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin Ağrı'da yarışacak il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde adaylarını tanıttı

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yarışacak adaylarını tanıtmak üzere düzenlediği toplantıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, Belediye Başkanı Adayı Mehmet Salih Aydın, partililer ve bölge halkı büyük ilgi gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı bölünmüşlükleri anımsatarak, AK Parti iktidarıyla birlikte ülkenin her bölgesinin birbirine daha da yaklaştığını ve bir bütün haline geldiğini vurguladı. Ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki hükümetin vizyonu ve hedefleri doğrultusunda, eski ayrılıkların geride bırakıldığına dikkat çekti.

Seçim öncesi süreçte AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarılı hizmet anlayışına vurgu yapan Usta, milletin bu anlayışa duyduğu güvenin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde de devam ettiğine inandıklarını ifade etti. Usta ayrıca, vatandaşların katılımını önemseyerek, sandığa gitmeyen hiçbir vatandaşın kalmaması ve herkesin seçim sürecine aktif bir şekilde dahil olması gerektiğini vurguladı.

Toplantıda, AK Parti'nin Ağrı'da yarışacak il, ilçe ve belde belediye başkan adayları da detaylı bir şekilde tanıtıldı. Adaylar, partililer ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanarak, seçim sürecine olumlu bir başlangıç yapıldı. Toplantı, partililerin eşlik ettiği sloganlar eşliğinde sona erdi, bu etkinlikle birlikte AK Parti Ağrı İl Başkanlığı seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yapmış oldu.

AK Parti Ağrı Merkez Belediye Başkan Adayı

Av. Mehmet Salih AYDIN

AK Parti Ağrı İlçe Belediye Başkan Adayları

1- Ramazan YAKUT - Eleşkirt

2- Cezmi ERGÜL - Hamur

3- İsmet TAŞDEMİR - Taşlıçay

4- Abdulhalik TAŞKIN - Patnos

5- Dr. CEngiz ÇELİK - Doğubayazıt

6- Rıfat POLAT - Diyadin

7- Fevzi SAYAN - Tutak

AK Parti Ağrı Belde Belediye Başkan Adayları

1- Veysi DURAK - Patnos / Dedeli

2- Alparslan YAVUZ - Eleşkirt / Tahir

3- Selami DEMİRTAŞ - Eleşkirt / Yayladüzü

4- Nurettin ÖZTÜRK - Eleşkirt / Yücekapı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.