Ağrı Basın

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, IC Vakfı'nı Ziyaret Etti

Ağrı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı sayın İbrahim Çeçen ve İbrahim ÇEÇEN (IC) Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli ÇEÇEN’i ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mucip GENİŞEL ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fuat SAYIR ile, İbrahim ÇEÇEN (IC) Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli ÇEÇEN’i ziyaret etti.

IC Vakfı Direktörü Dr. Meral DİNÇER ve IC Holding Kurumsal İletişim Direktörü Aslı ÜNLÜ’nün de hazır bulunduğu ziyarette, 2023 yılında Üniversitemiz ve IC Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen faaliyetler değerlendirildi, 2024 yılında yapılması planlanan iş birliği konuları ele alındı. 

Toplantı sonrası IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı sayın İbrahim Çeçen’i ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Üniversitemiz ile IC Vakfı iş birliğinde 2024 yılı için istişarede bulundu.

Prof. Dr. KARABULUT, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemize verecekleri katkılardan dolayı sayın İbrahim ÇEÇEN’e ve IC Vakfı’na teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.