Ağrı Basın

Ağrılılar Saadet Zinciri Yesstyle Kurbanı Oldu

Ağrı

Ponzi sistemi olan Yesstyle sitesine üye olarak paralarını sisteme kaydeden yüzlerce Ağrılı vatandaş sistemin kapanmasıyla paralarını geri çekmek istediklerinde işlem yapamayarak mağdur olurken bir yandan da parasının peşine düştü.

Yesstyle sitesine üye olarak paralarını sisteme kaydeden vatandaşlar paralarını geri çekmek istediklerinde işlem yapamadı. Sistemin açılmasını bekleyen mağdurlar bir yandan da durumun akıbetini araştırıp birbirleri ile iletişime geçiyorlar. Ağrı'da saadet zinciri uygulamasının furyasına kapılan bir çok mağdur gelişmeleri yakında takip ediyor. 


Son günlerde bir hayli adını duydugumuz bir uygulama olan Yesstyle kore tarzı makyaj, cilt bakimi ve giyime merakli olanlar icin buyuk bir online alisveris sitesi olan Yesstyle uygulaması ile para kazanmak mümkün mü? Yesstyle 100 dolara günlük nekadar kazandırır? Yesstyle saadet zinciri mi? Yesstyle dolandırıcılık mı? gibi bütün sorularınıza yanıt bulacağız.

Yesstyle çöktü mü?

Yesstyle hakkında Şikayet Var üzerinde bir çok kullanıcı paralarını çekemediklerini açıkladı.

İşte o yorumdan bazıları;

Yesstyle para çekimi yapamıyorum. Vergi istiyor yatırıp dekontu attık ama dönüş yok. Bazı arkadaşların hesaplarındaki paralar çekilmiş aynı durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olur musunuz. Müşteri hizmetleri yanıt vermiyor nasıl yapacağız patladık mı

 Patlamış maalesef 5 bin dolarım gitti

 Bu sistemin Ponzi sistemi olduğunu bilerek girdiğinizi düşünüyorum, bugün kapanmadıysa da yarın öbür gün kapanacaktır. Ponzi olduğunu bilmiyorsanız, hesabınıza gelen paraları nereden kazandığınızı düşündünüz acaba

Yesstyle vergilendirmesi hakkındaki yorumlar şu şekilde paylaşıldı:

Yorumlar (1)

Kok 2 Yıl Önce

Vergi diye bişey yok yatirmayin sonucu bekleyin..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.