Ağrı Basın

Ağrı'da Nun ve Kalem Hat ve Sanat Atolyesi Açıldı

Ağrı

Ağrı Önder İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde Hünerli Eller Sanat Çarşısında Ağrı Önder Sanat Atölyesi açılış programı düzenlendi.

Ağrı Önder İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde Hünerli Eller Sanat Çarşısında Ağrı Önder Sanat Atölyesi açılış programı düzenlendi. Açılışta dernek başkanı Turgut Özmüş’ün yanı sıra,ÖNDER Genel Başkan Yardımcıları Resul Çiftci ve Muhammed Taha Tavman ile Teşkilat Komisyonu üyesi Şerafettin Yıldırım Ağrı’da Nun ve Kalem Hat ve Sanat Atölyesi açılışına katıldı. 

Şehirde çeşitli ziyaretler yapan ÖNDER ekibi, imam hatip camiasıyla da bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Faruk Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ebu Muhsin Bulut, , ve Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Alpaslan, Kasım Bulan ve Cengiz Kılıç, Dernek yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri ve imam hatibe gönül veren STK temsilcileri katıldı.

Kurs hocaları Ramazan KILIÇ ve Yunus ÖZMEN’in çalışmaları sonucu oluşan eserlerin sergilendiği programda açılış konuşmasını yapan Ağrı Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Turgut ÖZMÜŞ “Bu atölyenin gençler için sanat ve eğitim konusunda önemli bir yere sahip olduğunu, atölye ortamında yapılacak olan sanatsal faaliyetlerin insana maddi manevi değer katacağını ifade etti.

Aynı zamanda atölyenin sanatsal faaliyetlere katılmak isteyen herkesin uğrayabileceği bir yer olduğunu belirten başkan Özmüş, programa katılanlara teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı. Program atölyede sergilenen eserlerin sunumuyla devam etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.