Ağrı Basın

Ağrı'da Depremzede Cemre Demir’e Doğum Günü Sürprizi

Ağrı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları, Ülkemizde yaşanan depremlerin ardından ailesiyle birlikte Ağrı'ya gelen Cemre Demir'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Ağrı GM’den Depremzede Cemre Demir’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle birlikte Ağrı'ya misafir edilen Cemre Demir için sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Hatay'daki evleri 6 Şubat'taki depremlerde zarar gören ve aileleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Ağrı yurtlarında konaklayan Cemre Demir, doğum günü sürprizi karşısında oldukça mutlu oldu.

Gençlik Merkezi personelleri, pasta ve hediyelerle hazırlanan doğum günü kutlamasında, Cemre Demir ve diğer çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Doğum günü pastası kesilerek, Cemre Demir'in 12. yaş günü Gençlik Merkezi hasbihal odasında kutlandı. Cemre, arkadaşlarına pastadan ikram etti ve etkinlik, oynanan oyunlarla devam etti. Cemre Demir, doğum gününün hatırlanması ve kutlanması dolayısıyla oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

Ağrı Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür eden Cemre, bu süreçte kendisini unutmadıkları için çok mutlu olduğunu belirtti.

Gençlik Liderlerinden Cihangir Aslan ise yaptığı açıklamada, Cemre'nin doğum günü tarihinin 6 Şubat olması ve ailesinin deprem nedeniyle kutlamayı gerçekleştirememesi üzerine sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlediklerini belirtti.

Gönüllülerin desteğiyle Gençlik Merkezini süsleyerek Cemre'nin doğum gününü kutladıklarını ifade etti.

Cemre Demir'in mutluluğu, doğum günü sürpriziyle bir kat daha artarken, Ağrı Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllülerin göstermiş olduğu ilgi ve sevgi takdirle karşılandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.