Ağrı Basın

Ağrı’da ‘Biz Bize Moral Akşamları’ Düzenlendi

Ağrı

Ağrı’da Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Bize Moral Akşamları" projesi kapsamında öğrenciler halaylar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün 81 il ve ilçelerindeki yurtlarda öğrencilerin moral ve motivasyonlarının arttırılması amacıyla başlattığı "Biz Bize Moral Akşamları" programı, Ağrı’da da gerçekleştirildi.

Program kapsamında yurt öğrencilerine Ağrı’nın’ yöresel meşhur et döneri ikram edildi.

Ağrı Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Işıkların kapatıldığı alanda öğrenciler cep telefonlarının flaşlarını yakarak müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Program hakkında bilgi veren Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan; “Yurtlarımızdaki öğrencilerimizin pandemi sürecinin olumsuz etkilerini üzerlerinden atmaları, birbirleri ve idare ile etkin iletişim kurmaları amacıyla "Biz Bize Moral Akşamları" programlarının ilkini Ağrı Kız Yurdumuzda gerçekleştirdik. "Biz Bize Moral Akşamları”programlarımız Patnos ilçemiz dahil olmak üzere tüm yurtlarımızda düzenleyeceğiz.

Programlarımız Ağrı’mızın yöresel yemeklerini de gençlerimize ikram edip, canlı müzik ve samimi sohbetler ile devam edecektir dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.