Ağrı Basın

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Eleşkirt Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Ağrı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı” kapsamında Eleşkirt’e bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinledi.

Eleşkirt’te bulunan Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Eleşkirt Kaymakamı Mustafa Duruk, İl Jandarma Komutan V. Yarbay Bilal Sarıdoğan, Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, ilgili şube müdürleri, İlçe Protokol Üyeleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yaparak, Covid-19 salgınındaki olumlu seyir dolayısıyla tedbirlere riayet ederek muhtarlar ile sık sık bir araya gelmeye başladıklarını ve bu sayede muhtar aracılığıyla vatandaşlar ihtiyaç ve taleplerinin hızla giderildiğini vurgulayan Vali Varol, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Köylere yönelik önemli hizmetler sunan İl Özel İdaremizin finansal olarak çok kuvvetli olduğunu belirten Vali Varol, mahalle ve köylerin ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla muhtarların her birinin istek ve taleplerini tek tek dinledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.