Ağrı Basın

Ağrı Rahmet-Der İhtiyaç Sahibi 750 aileye Ulaştı

Ağrı

Ağrı Rahmet Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( Rahmet-Der) tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik Ramazan yardımları devam ediyor.

Rahmet-Der Başkanı Mehmet Aslan, hayırsever vatandaşların teslim ettiği zekat, fitre ve Ramazan Bayramı Kumanyalarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Yardım çalışmalarına hakkında bilgi veren dernek başkanı Mehmet Aslan, “Ramazan ayında Ağrı’nın her köşesindeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Ramazan bayramı öncesinde belirlediğimiz ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda yardım, 250 ailemize 250 Bin Tl zekat ve fitre dağıtımlarımızı tamamladık elhamdülillah.

Bizler veren el ile alan el arasında hayırlı köprüsü oluyor, emanet bilinciyle vatandaşlarımızın zekat, fitre, fidye gibi bağışlarını alıp başta depremzede vatandaşlarımız olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Ramazan boyunca her alanda görev yapan gönüllülerimiz ihtiyaç sahibi ailelerin dertlerine derman oluyoruz. Rabbim gecesini gündüzüne katarak halkımıza hizmet eden emeği tüm gönüllü kardeşlerimizden razı olsun” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.