Ağrı Basın

Ağrı ÖNDER Pansiyon'da kalan İmam Hatip Lisesi öğrencilerini evlerinde misafir etti

Ağrı

Ağrı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği yönetimi ve üyeleri, Ağrı Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi'nde yatılı okuyan öğrencileri kendi evlerinde misafir ederek beraber iftar açtı.

Pansiyon'da kalan İmam Hatip Lisesi öğrencilerini lise mezunları evlerinde misafir etti
Ağrı Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi'nde yatılı okuyan öğrencileri Ağrı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği yönetimi ve üyeleri kendi evlerinde misafir ederek beraber iftar açtı.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in son günlerini yaşadığımız bugünlerde Ağrı'da anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

Ağrı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği yönetimi ve üyeleri, evlerinden uzakta Ramazan ayını idrak eden Ağrı Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi'nde yatılı okuyan öğrencileri evlerinde misafir ederek beraber iftar açtılar.

İftarın ardından Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde bulunan Yavuz Camii'nde teravih namazı kılan imam hatipliler, daha sonra ilahiler ve kendilerine dağıtılan kitapları bir müddet okudu.

Camide toplu yapılan ibadetlere Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, müftü yardımcıları Murat Sarı ve Kemal Arpaç'ta iştirak etti. İbadetlerin ardından cami bahçesinde yapılan semaver çayını içen öğrencilere Müftü Büyük kısa bir sohbet yaptı.

Dernek üyeleri pansiyondan kendi araçları ile aldıkları öğrencileri tekrar pansiyona bıraktı.

Yaptıkları çalışma ile ilgili konuşan Ağrı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Turgut Özmüş, "Ağrı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği olarak yönetim kurulumuzca aldığımız kararla, Necip Fazı Kısakürek İmam Hatip Lisesi pansiyonunda kalan bütün öğrencilerimizi evlerimize davet ettik. Davetten sonra teravih namazını kıldık ve öğrencilerimize birer kitap hediye ederek hasbihal ettik. Bu projede bize bu heyecanı yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.