Ağrı Basın

Ağrı ÖNDER Kahramanmaraş’ta Kurduğu Aşevi ile Hizmetine Devam Ediyor!

Ağrı

Ağrı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği 11 İli etkileyen Deprem felaketinin ardından, depremin ilk günlerinden itibaren kurduğu aşevi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Ağrı ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Turgut Özmüş yaptığı açıklamada; Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yararları acil şifalar diliyoruz.

Biz Ağrı Önder İmam Hatipliler Derneği olarak Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki karaziyaret Mahallesi'nde Şehit Cengiz Caminin avlusunda bir aşevi açtık.

Bu aşevinde biz Ramazan'dan önce günlük 5000 ile 6.000 kişilik yemek çıkarıyorduk sabah çorba akşam 2 çeşit yemek olmak üzere şimdi yine Ramazan ayında da aynı kapasiteyle sahur ve iftar yemeği ikramımız devam ediyor.

Ramazan'da önce depremin ilk gününden başlayan bu hizmetlerimiz Ramazan sonuna kadar devam edecek ve Ramazan'dan sonra da aş evimizde depremzede vatandaşlarımıza yemek ikramımız devam edecek.

Başkan Aktaş açıklamasının devamında, Aşevimizin devamı konusunda bize destek olan Ağrı İl Valimiz Sayın Dr. Osman Varol'a da çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca yine bize destek olan Ağrı'daki esnaf kardeşlerimizden Allah razı olsun, yurt dışında olan Ağrılı kardeşlerimizin destekleriyle ilk önce buraya geldik, destekleriyle bu aşevinde hizmetimiz devam edecek, Allah onlardan da razı olsun herkese teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.