Ağrı Basın

Ağrı Müftülüğünden hastalara ziyaret

Ağrı

Ağrı İl Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Merkezi tarafından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ziyaret edildi.

Müftülükten hastalara ziyaret

Ağrı İl Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Merkezi tarafından organize edile programda Palyatif Bakım Merkezinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına moral ziyareti düzenlendi.

Ziyarette konuşan İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, "Hastaların iyileşme süreçlerine katkısı en fazla olan olgulardan biri, hastaların moral ve motivasyonlarının iyi olmasıdır. Bu sebeple bizlerde Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı doğrultusunda hastanelerde manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermekteyiz. Sağlık tesislerinde sunulan bu hizmetle vatandaşlarımızın zor zamanlarında manevi anlamda destek vererek eşlik etmeyi amaçlamaktayız. Bu vesileyle hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Din Görevlileri olarak her zaman hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının yanındayız." dedi.

ADRM koordinatörü Nuri ARSLAN, vaizler ve hastane manevi danışmanının da hazır bulunduğu ziyarette hasta ve hasta yakınlarına Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

#Diyanet 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.