Ağrı Basın

Ağrı Kudüs İçin Ayakta

Ağrı

Ağrı sivil inisiyatifi yapmış olduğu açıklamada, Filistinli kardeşlerimize destek olmak için tüm Ağrılı kardeşlerimizi Ağrı Meydan Camii'nde kılınacak cuma namazı ve gıyabi cenaze namazına katılmaya davet etti.

AĞRI KUDÜS İÇİN AYAKTA 

İsrail'in Gazze'ye başlatmış olduğu hava saldırılarında kadın, çocuk demeden binlerce sivil insanı şehit etti.

Yıllardır Filistin topraklarını işgal eden, baskı ve zulüm ile Müslüman kardeşlerimizi öldüren İsrail dünyanın gözü önünde katliam yapmaya devam ediyor.

Ağrı sivil inisiyatifi cuma namazı sonrası program organize ederek "Ağrı Kudüs için Ayakta" diyecek.

Meydan Camii de yapılacak olan programda İsrail'in şehit ettiği Filistinli kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılınacak, ardından basın açıklaması ve cumhuriyet caddesine kadar bir protesto yürüyüşü yapılacak.

Ağrı sivil inisiyatifi yapmış olduğu açıklamada "Bütün Ağrılı kardeşlerimizi Cuma günü meydan camisine bekliyoruz, kardeşlerimiz için elimizden şuan için bu olayı lanetlemek ve protesto etmek geliyorsa bunu en güçlü sesle yapmalıyız. Siyonist İsrail'in Bombaları Gazze'de müslüman kardeşlerimizi öldürürken bizler karınca misali onların yanında olduğumuzu haykırmalıyız, bu bizim kardeşliğimizin, Müslümanlığımızın gereğidir."  Bu işgal ve katliam devam ettikçe Selahaddin Eyyubi'nin torunları olarak sesimizi yükseltmeye ve mazlum Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.  Kudüs sevdalısı tüm Ağrılı kardeşlerimiz bu alçak işgal ve katliama asla rıza göstermeyecektir.
Tüm kardeşlerimizi ailece Cuma günü Meydan camisinin önünde birlik olmaya davet ediyoruz.

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM 

AĞRI SİVİL İNİSİYATİFİ

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.