Ağrı Basın

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Voleybol Turnuvası Yapıldı

Ağrı

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, odalar arası voleybol turnuvasında hükümlü ve tutuklular voleybol turnuvasında ter döktü. Turnuva diğer ceza infaz kurumlarına örnek niteliğinde.

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Voleybol Turnuvası Yapıldı

Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu ve spor yapmaları, boş zamanlarını değerlendirmeleri ve spor bilinci konusunda farkındalık oluşturabilmeleri için oda ve koğuşlar arasında düzenlenen turnuva final maçı ile sonuçlandı.

Turnuva şampiyonu olan koğuşa 3-1’lik galibiyeti dolayısı ile kupa ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile verildi. Düzenlenen törende birinci olan takıma Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murtaza AYDIN kupa ve madalyaları takdim ederken, turnuva ikincisi olan takıma ise Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Yöneticisi Nezir ORUÇ kupa ve madalyaları takdim etti. 

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Ağrı Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Murtaza AYDIN turnuvaya destekleri dolayısı ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederek “Amacımız spor bilincini kazandırmaktı. Finale kalan iki takımıda ödüllendirdik. Bu vesile ile turnuvanın organizasyonunda yer alan kurum personelimize de teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinlikleri dönemsel olarak yapmaya devam edeceğiz. “dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.