Ağrı Basın

Ağrı İl Müftülüğünden Fidan Etkinliği

Ağrı

Ağrı İl Müftülüğü “251 şehit için 251 fidan dikimi” kampanyası kapsamında fidanları toprakla buluşturuldu.15 Temmuz'da kaybettiğimiz ‘251 şehit için 251 fidan dikimi’ etkinliği sürdürülmektedir.

Ağrı İl Müftülüğü “251 şehit için 251 fidan dikimi” kampanyası kapsamında fidanları toprakla buluşturuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl 15 Temmuz Ruhu'nun, birlik ve beraberlik şuurunun, gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere milletimiz nezdinde ortak bir bilince dönüştürülmesi amacıyla gençlik koordinatörleri öncülüğünde her ilde cami bahçelerine, 15 Temmuz'da kaybettiğimiz ‘251 şehit için 251 fidan dikimi’ etkinliği sürdürülmektedir. Bu kapsamda Ağrı İl Müftülüğü, gençlik koordinatörleri ile merkezi camilerde fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinliğe katılarak fidan dikiminde bulunan İl Müftüsü Tandoğan Topçu şu ifadelerde bulundu: ‘‘15 Temmuz gecesi bayrağına, vatanına ve devletine sahip çıkmak üzere ihanet kalkışmasına karşı tereddüt etmeden canını feda eden aziz şehitlerimizi anmak ve gazilerimizi yâd etmek üzere bugün 251 şehidimiz için 251 fidanı toprakla buluşturduk. Müftülük olarak Başkanlığımız koordinesinde bu gibi etkinliklerle Aziz Şehitlerimizin hatıralarını gönüllerimizde yaşatarak emanetleri olan ailelerinin de daima yanlarında olmaktayız. Bu vesileyle 15 Temmuz Şehitlerimiz ile bu topraklar için mücadele eden tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize ise sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.”

İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, Din Hizmetleri Uzmanları ve Gençlik Koordinatörlerinin de katılımıyla gerçekleşen program dikilen fidanların ardından son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.