Ağrı Basın

Ağrı İl Müftülüğü Gençlere Yönelik Gezi Düzenledi!

Ağrı

Ağrı İl Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik tarihi ve kültürel amaçlı gezi programı düzenledi.

Ağrı İl Müftülüğü ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce “Gençliğe Değer’’ projesi kapsamında organize edilerek sosyal, kültürel ve dini açıdan öğrencilerin bilinçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesine gezi programı düzenlendi.

Gençlik Koordinatörleri rehberliğinde yola çıkan 75 üniversite öğrencisi Doğubeyazıt’ta bulunan İshak Paşa Sarayı, Ahmed-i Hani türbesi gibi tarihi ve dini mekânları ziyaret ettiler.

Gezide öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, sonrasında gezi hakkında şu değerlendirmelerde bulundu; ‘‘Müftülük olarak pandemi öncesi yürüttüğümüz faaliyetleri, pandemi döneminde de yazılı ve görsel medya organları üzerinden kesintisiz devam ettirerek gençlerle buluşmalarımızı sürdürdük.

Yine bu programlar kapsamında gezi etkinliği düzenleyerek hem Ağrı’nın tarihi mekanlarını gezerek bilgi sahibi olabilmelerini sağlamak hem de gençlerimize ödül mahiyetinde bir etkinlik düzenledik. Programlara katılım sağlayarak istifade eden gençlerimize teşekkür ediyorum.’’

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.