Ağrı Basın

Ağrı İl Müftülüğü "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" düzenlendi

Ağrı

Ağrı İl Müftülüğü ev sahipliğinde ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya'nın katılımı ile "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" düzenlendi.

Ağrı İl Müftülüğü ev sahipliğinde "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde zekat konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve zekat bilincinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" düzenliyor.

Bu kapsamda Ağrı'ya konuk olan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, din görevlileri, ilçe müftüleri, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve vatandaşlarla buluştu.

Selahaddin Eyyubi Konferans Salonu'nda Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak yaptı.

Sinevizyon gösteriminin ardından kürsüye gelen Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Kaya ise "2024 Yılı Zekat ve İyilik Buluşmaları" konulu konferans verdi.

Ağrı programı kapsamında Kaya, son olarak "Kur'an Eğitimi Üzerine Söyleşi" programında üniversiteli gençler ve hafızlık eğitimi alan öğrencilerle buluştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.