Ağrı Basın

Ağrı İl Göç İdaresi Müdürü İhsan Şeker görevine başladı

Ağrı

Ağrı İl Göç İdaresi Müdürlüğü görevine atanan İhsan Şeker görevine başladı.

İhsan ŞEKER Kimdir ?

1988 yılında Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nazımiye’de tamamladı.

2007 yılında girmiş olduğu Balıkesir Üniversitesi Bandırma İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2012 yılında mezun olmuştur.

Marmara Üniversitesi, Avrupa Birliği Enstitüsü Avrupa Birliği Siyaseti ve Uluslararası İlişkiler Bölümü yüksek lisans ders dönemlerini bitirmiş olup tez aşamasındadır.

Lisans mezuniyeti sonrası kısa bir süre Akbank Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmıştır.2014 yılında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamış düzenli göç, düzensiz göç (Ortadoğu ve Amerika Kıtası Masası), uluslararası koruma alanlarında görev almış ve Atatürk Havalimanı’nda İrtibat Görevlisi olarak çalışmıştır. Eylül 2018 döneminde uzmanlığını alması sonrasında kısa bir süre Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde çalıştıktan sonra Şubat 2019 yılında Hudut Kapısı Mülki İdare Amirliklerinde yürütülen bazı iş ve işlemlerin Göç İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul ili özelinde yürütülmesi kararı sonrası İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü Hava Hudut Koordinatörü olarak görevini 30.11.2021 tarihine kadar yürütmüştür.30.11.2021-04.01.2024 tarihleri arasında Bolu İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görev yapmıştır.

Bakanlık Makamının Onayı ile Ağrı İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görevlendirilmesi sonrasında 05.01.2024 tarihinde göreve başlamıştır. İngilizce bilmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.