Ağrı Basın

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler Seçimlerine Hazır

Ağrı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine yönelik hazırlıklarını tamamladı.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde alınacak olan seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmalarıyla ilgili bir toplantı düzenledi.

Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamalarıyla ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı.

Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Toplantıda İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve ilgili birim amirlerinin de katılımıyla seçimlerde alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı. Oy kullanılacak okullarda görev yapacak personelin belirlenmesi ve gerçekleştirilecek güvenlik uygulamalarıyla ilgili sunumlar yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçim günü tüm sandıkların ve oy kullanma yerlerinin 7/24 emniyet güçleri tarafından korunacağını belirtti.

İpar, açıklamasında, "Ağrı'da huzurlu ve güvenli bir seçim ortamı sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Seçim sürecinde herhangi bir provokasyon veya yasa dışı faaliyete izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda oy kullanmalarını sağlayacağız. Tüm hemşehrilerimizden de seçimlere demokratik olgunluk içinde katılmalarını ve herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemelerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinin huzur ve güven içinde tamamlanması için tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceğini bildirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.