Ağrı Basın

Ağrı İbrahim Çeçen İlkokulunda Mezuniyet Heyecanı

Ağrı

2021-2022 Eğitim-Öğretim  Yılının sona ermesiyle birlikte 4. Sınıfı başarıyla tamamlayan İbrahim Çeçen İlkokulu öğrencileri tarafından mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.

İBRAHİM ÇEÇEN İLKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI 

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte 4. Sınıfı başarıyla tamamlayan İbrahim Çeçen İlkokulu öğrencileri tarafından mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. İbrahim Çeçen İlkokulu Konferans Salonunda . Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören mezuniyet töreninde hayırsever iş adamı İbrahim ÇEÇEN ,İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Abdülhalik KARABULUT, Milletvekilimiz Ekrem ÇELEBİ ve İbrahim Çeçen Vakfı Yönetim Kurulu ÜYELERİ Nezahat ÇEÇEN ve Günseli ÇEÇEN ile vakıf müdiresi Dr. Meral DİNÇER tarafından okul birincisi olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Okul müdürü Mehmet DEMİR ’in konuşması ve okul müdür yardımcıları Ersin POLAT ve Recep KASAR ’ın tertiplediği kep atma töreni gerçekleştirildi.

Mezun öğrenciler daha sonra 4.sınıf öğretmenlerince düzenlenen eğlencelerde doyasıya eğlendiler. İbrahim ÇEÇEN beyefendi eğitim almak sadece bir eğitim kurumundan eğitim almadan ziyade öğrenmeyi öğrenme süreci olduğunu ve İbrahim ÇEÇEN ilkokulundan mezun olan öğrencileri ve değerli okul idaresi ile öğretmenleri tebrik ettiğini ve yeni bir okul binasının da müjdesini buradan verdiğini ifade etti. Mezuniyet töreni okulumuz 2/A ve 2/B sınıfı öğrencileri tarafından yapılan ebru tablolarının İbrahim ÇEÇEN beyefendi ve protokole takdim edilmesiyle tamamlandı

Yorumlar (1)

Öğretmen Haluk B 2 Yıl Önce

Tebrik Ederim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.