Ağrı Basın

Ağrı GSİM’den 17 Eylül Dünya Temizlik Günü Etkinliği

Ağrı

Ağrı Gençlik Merkezi “17 Eylül Dünya Temizlik Günü” dolayısıyla çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek amacıyla "çöp toplama" etkinliği düzenledi.

Dünya Temizlik Günü” nedeniyle Trt Parkı bahçesinde farkındalık etkinliği düzenledi. Ağrı Gençlik Merkezi çevre gönüllüleri atık topladı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe; Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler katıldı.

Etkinlik öncesinde gençlerle kahvaltıda bir araya gelen İl Müdürü Fedai Din,yaptığı açıklamada, Dünya Temizlik Günü kapsamında farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Etkinliğe katılan gençlere teşekkür eden Din "Temiz bir çevrede yaşamak herkesin hakkı. Temiz bir gelecek sağlamak için hepimizin üzerine düşen görevler var. Doğamıza ve yaşam alanlarımıza hep birlikte sahip çıkmalıyız. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak, çöp kirliliğini yenmek ve yaşanabilir yarınlar için bu etkinliği düzenledik. Katkı sunan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan kahvaltıdan sonra çevre temizliği yapan gençler, parkta 40 kilo çöp atık topladı.

Toplanan çöp atıklar çöp konteynırlara bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.