Ağrı Basın

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Üniversite Kulüp Başkanlarıyla Görüştü

Ağrı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, üniversite öğrenci kulüp başkanlarıyla kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya öğrenci kulüp başkanları ve il müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Din, yaptığı açıklamada, öğrenci kulüplerinin üniversite hayatında önemli bir rol üstlendiğini vurgulayarak, Öğrenci kulüpleri, öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine, arkadaşlık bağlarını güçlendirmelerine ve boş vakitlerini iyi değerlendirmelerine imkan sağlıyor.

Bizler de il müdürlüğü olarak, öğrenci kulüplerimize yapmak istedikleri sosyal etkinlikleri gerçekleştirmede destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz dedi.

Din, kulüp faaliyetlerinin öğrencilerin fiziksel ve zihinsel becerilerini geliştirmede önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, "Kulüplerimiz, öğrencilerimizin ilgi alanlarına yönelik her türlü etkinliği yapabilirler.

Bizler de bu etkinliklere katılmak ve öğrencilerimizin eğitimin yanı sıra sosyal anlamdaki eksikliklerini gidermelerine katkıda bulunmak isteriz" diye konuştu.

Toplantıda kulüp başkanları, yürüttükleri faaliyetler, karşılaştıkları sorunlar ve ilgi alanlarına dair beklentileri hakkında bilgi verdi.

Din, kulüp başkanlarına desteklerinin devam edeceğini belirterek, öğrenci kulüplerinin gençlerin kişisel gelişimine katkıda bulunan önemli platformlar olduğunu ifade etti. Görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.