Ağrı Basın

Ağrı Emniyet Müdürü Hasan Aydın bayram trafiğini havadan takip etti

Ağrı

Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında Ağrı İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın, helikopter ile havadan trafik denetimini gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı trafik tedbirlerinin etkin bir şekilde uygulanması ve vatandaşların güvenli seyahat etmelerinin sağlanması amacıyla Ağrı İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın, helikopterle havadan trafik denetimi gerçekleştirdi. Kent genelindeki ana arterlerdeki trafik yoğunluğunu ve kontrol noktalarındaki çalışmaları inceleyen Aydın, trafik polis ekiplerinin helikopter desteğiyle gerçekleştirdiği uygulama ve denetimleri inceledi.

Trafik polis ekipleri, havadan tespit ettikleri kural ihlallerini aktararak sürücülerin trafik kurallarına uymalarını sağlıyor. Helikopterle yapılan denetimlerde, cep telefonu kullanımı, emniyet kemeri takmama, şerit ihlalleri, hatalı sollama, yasa dışı duraklama gibi birçok kural ihlali belirleniyor. Bu kural ihlali yapan araçların plakaları, uygulama noktalarındaki trafik ekiplerine iletilerek gerekli işlemlerin yapılması sağlanıyor.

Ağrı İl Emniyet Müdürü Aydın, sürücülerin huzur ve güven içinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla havadan ve karadan yapılan trafik denetimlerinin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Ağrı'da trafik kazalarının önlenmesi, vatandaşların can güvenliğinin sağlanması ve trafik kurallarına uyulmasının teşvik edilmesi için yoğun çaba sarf eden Aydın, Kurban Bayramı döneminde alınan trafik tedbirlerinin etkin bir şekilde uygulanmasını ve trafik kazalarının minimize edilmesini amaçladılarını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.