Ağrı Basın

Ağrı Eleşkirt'te Tırlar kafa kafaya çarpıştı! 2 Yaralı

Ağrı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Güneykaya köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazası, iki TIR'ın kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazada her iki TIR sürücüsü de ağır yaralandı ve araçlarında sıkıştılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüleri araçlardan çıkarmak için uzun uğraşlar verdi. Ardından, ambulanslarla hastaneye sevk edildiler.

Kazanın meydana geldiği Ağrı-Erzurum kara yolu, Eleşkirt ilçesi Güneykaya köyü mevkisi bir süre trafiğe kapandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, kurtarma çalışmalarına başlaarken sıkışan sürücülerin kurtarılması yaklaşık yarım saat sürdü. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Meteoroloji Uyarmıştı!

Meteorolojiden yapılan yoğun kar yağışı ve fırtına uyarılarına rağmen trafik kazalarının yaşanması oldukça üzücü.

Özellikle son yıllarda Ağrı'da ciddi bir sorun haline gelen trafik kazaları, Hatalı sollama, yorgunluk, hız ihlali, dikkatsizlik, araç bakımının yapılmaması gibi birçok faktör, trafik kazalarının meydana gelmesine neden olabilmektedir.

ürücülerin trafik kurallarına uymaları, dikkatli ve özenli olmaları, araç bakımlarını aksatmamaları hayat kurtarabilir.

Trafik kazalarının azaltılması için sadece sürücülerin değil, aynı zamanda diğer trafik kullanıcılarının da bilinçlenmesi gerekmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.