Ağrı Basın

Ağrı Eksi 21 derece ile Buz Kesti

Ağrı

Ağrı'da kar yağışının durmasından sonra Sibirya soğukları başladı. sabah araçlarına binen Ağrılı vatandaşlar termometrelerde eksi 21 dereceyi gördü.

Ağrı buz kesti: Eksi 21 derece

Ağrı’da son günlerde etkisini artıran Sibirya soğukları gündelik yaşam şartlarını zorlamaya başladı. Araçlarda bulunan termometreler, kentteki sıcaklığın Eksi 21 dereceye kadar düştüğünü gösterdi.

Ağrılı vatandaşlar, bu soğuk hava koşullarıyla başa çıkabilmek için ekstra tedbirler almak zorunda kaldılar. Vatandaşlar eldiven, bere ve kışlık kabanlarla kalın giyinerek soğuktan korunmaya çalıştılar. Özellikle sabah saatlerinde sokaklarda ve toplu taşıma duraklarında görülen yoğunluk, soğuk havanın etkisiyle işe gitmeye çalışanları etkiledi.

Evlerin ve binaları çatıları buz saçakları oluşurken, içme sularında kısmen donmalar yaşandı. Soğuktan donan araçlar da şehir genelinde sıkça görülen bir durum haline geldi. İş yerlerinin camları buzdan kapanırken, Park halindeki araçların camları, lastikleri ve kaportaları dahi soğuk havadan dondu. Vatandaşlar, araçlarına zarar gelmemesi için battaniye ve benzeri örtülerle ekstra önlemler alarak donma karşısında koruma sağlamaya çalışıyor.

Meteoroloji yetkilileri, soğuk hava dalgasının bir süre daha devam edeceğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.