Ağrı Basın

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde MR Cihazı çilesi

Ağrı

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktor sıkıntısı yetmezken, teknik ve birçok fiziki sorunlarda hasta ve hasta yakınlarını mağdur ediyor.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastaları mağdur ediyor

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan doktor sıkıntısının yanında teknik ve birçok fiziki sorun hasta ve hasta yakınlarını mağdur etmeye devam ediyor

Son olarak hastanedeki MR cihazının aylardır bozuk olması ve bir türlü yapılmaması nedeni ile tedavi olamayan hastalar, ilçe ve komşu illerdeki hastanelere gitmek durumunda kalıyor.

Hastanedeki MR cihazının bozuk olmasından kaynaklı tedavilerini yapamayan onlarca hasta Ağrı Basın haber merkezimize şikayetlerini iletirken, hastanedeki asansörlerin bir türlü tamir edilememesi, acildeki doktor yetersizliğinden dolayı yaşanan yoğunluk ve MHRS sisteminde yaşanan aksaklıklar gibi önemli sorunlar, hasta ve hasta yakınlarını bezdirmiş durumda.

Hastanedeki MR cihazının bozuk olmasından dolayı aylar öncesinden aldığı randevunun iptal olduğunu ve bir türlü yapılmadığı için tedavisinin yarım kaldığını belirten 65 yaşındaki hasta M.D. “ Yaklaşık 3 ay önce bana MR için randevu verilmişti. Tam randevu günü MR cihazının bozulduğunu ve randevunun iptal edildiğini söylediler. Halen yapılmamış. Bir türlü randevu alamadım. Ya ilçelere ya da Van veya Erzurum’a gitmemiz gerekiyor. Ama imkânım yok. Köyden gelemiyorum. Kimsem yok. Zor durumdayız.” dedi.

Yetkililerin sorunların çözümüne dair girşimleri hızlandırmalarını ve yaşanan mağduriyetleri bir an önce giderlemlerini istiyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.