Ağrı Basın

Ağrı Dağı Lisesi'nden Heyecan Verici Tiyatro Gösterisi: 'Paydos

Ağrı

Ağrı Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okuyan Şehir Ağrı" projesi kapsamında, Ağrı Dağı Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Paydos" isimli tiyatro oyunu, büyük bir katılımla Halk Eğitim Merkezi salonunda sahnelendi.

Ağrı Dağı Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerinden Muhteşem Tiyatro Gösterisi: 'Paydos

İzleyiciler arasında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve eşi Nurcan Güler Kökrek, şube müdürü Selahattin Bilgiç, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler bulunuyordu.

Cevat Fehmi Başkut'un eseri olan ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Erhan Faal'ın sanat yönetmenliğini üstlendiği "Paydos" adlı tiyatro oyunu, seyircilerden büyük alkış aldı.

Oyunun sonunda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, "Okuyan Şehir Ağrı projesi kapsamında düzenlenen bu güzel tiyatro oyununu sahneleyen öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi kutluyorum.

Şehrimizdeki kitap okuma oranını artırmayı hedefleyen bu proje ile tiyatro gibi etkinliklerle öğrencilerimizin keyif alarak öğrenmesi bize mutluluk veriyor." dedi.

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında düzenlenen Ocak ayı yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Kökrek, ödül töreninin ardından katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.