Ağrı Basın

Ağrı'da Yoğun Sis Vatandaşa Zorluk Yaşattı

Ağrı

Akşam saatlerinde meydana gelen yoğun sis nedeni ile kentte görüş mesafesi 2 metreye kadar düştü, araçlar ve vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekti.

Akşam saatlerinde meydana gelen yoğun sis nedeni ile kentte görüş mesafesi 2 metreye kadar düştü, araçlar ve vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekti.

Havaların soğuduğu Ağrı'da akşam saatlerinde tüm kenti sis kapladı. Saatler ilerledikçe sis yoğunluğu da etkisini artırdı.

Görüş mesafesinin 2 metreye kadar düştüğü kentte araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Kaza yapmamak için araçların park lambalarını yakan sürücüler yaklaşık 40 kilometre hızla ağır şekilde ilerlemeye çalıştı.

Yayalar ise hem önlerini görebilmek ve hem de araçlar tarafından fark edilebilmek için telefonlarının ışıklarını yakarak ilerleyebildiler.

Çarşı merkezinde sisin daha yoğun olması nedeni ile bazı araçların ilerlemekte zorlandığına şahit olduğunu, bazı araçların ise ilerlemekte zorlanınca şoförleri tarafından olduğu yere park etmek zorunda kaldığını belirten Erhan Güler, "Kızım yanımda kaldırımda yürüdük, fark edilelim diye telefonun fenerini yaktım.

Bu bölge biraz iyi ama ilerisinde göz gözü görmüyor. Araçlar ilerlemekte güçlük yaşıyor, bazıları oldukları yere park etmek zorunda kaldı. Tam önümüzde ilerleyen bir araç fark edemediği kaldırıma çarptı. Takdir-i ilahi ama bu zamana kadar böyle bir sis görmedim, bugün çok farklı çok fazlasıyla var." ifadelerini kullandı.

Telefon ışığı ile ilerlemeye çalışan Emre Kaya ise, "Sisten göz gözü görmüyor, siyah renkte elbise de giymişim işte araçlar çarpmasın diye telefon ışığını yakmışım bu şekilde yürümeye çalışıyorum." şeklide konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.