Ağrı Basın

Ağrı'da YGS Öncesi Öğrencilere Çay ve Simit İkramı

Ağrı

Ağrı Gençlik Merkezi YGS sınavı öncesi öğrenci ve velilerine Çay, Simit ve su ikramında bulundu.

YGS Öncesi Öğrencilere Çay ve Simit İkramı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Ağrı Gençlik Merkezi, Yüksek Öğretim Sınavı’na (YGS) giren üniversite adaylarını ve velilerini unutmadı.

Ağrı Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençleri Ağrı Merkez, Patnos ve Doğubayazıt ilçe okullarda sınava girecek öğrencilere çay, su ve simit ikramında bulundu.

Farklı noktalarında bulunan okullarda kurulan stantlarda öğrenciler ve veliler sınav öncesi gönüllü liderler tarafından ikram edilen çay ve simit ile kahvaltı yaptı.

Sınav Günü Gençlerimizin Yanında Olduk

Ağrı Gençlik Merkezi Liderlerinden Cihangir Aslan yapmış olduğu açkılamada; Sınav gününde kahvaltı yapmaya bile zaman bulamayan öğrencilerimize ve değerli ailelerine kahvaltılık ikram ederek sınavlarında başarı diledik. Uygulamamız Pazar günü yine devam edecektir dedi.

Öğrenciler Büyük Mutluluk Yaşadı

Etkinlikten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını aktaran Ümit Aydın “Sabah sabah çok iyi oldu. Bugün sınav stresinden dolayı evde kahvaltı yapamadım. Ağrı Gençlik Merkezimiz bugün simit ve sıcak çay ikram ettiler ve içimizi ısıttılar. Uygulama için Ağrı Gençlik Merkezimize teşekkürlerimi sunuyorum” derken,

Elif Demir ise, “Ağrı Gençlik Merkezimizin yaptığı bu faaliyet çok güzel bir faaliyet. Bugün birçoğumuz ailelerimizle birlikte kahvaltı yapmadan geldik. Güzel bir uygulama olmuş. Mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.