Ağrı Basın

Ağrı'da Yaz Kur'an kurslarında Yıl Sonu Etkinliği ve Kapanış

Ağrı

Ağrı İl Müftülüğü Yaz Kur'an kurslarında 6 haftalık eğitim sürecinin bitmesi dolayısıyla eğitim gören öğrenciler için "Yıl Sonu Etkinliği" ve Ulu Camii'nde kapanış programı düzenlendi.

Ağrı İl Müftülüğü Yaz Kur'an kurslarında "Yıl Sonu Etkinliği" düzenlendi.

Yaz dönemi boyunca cami ve kurslarda eğitim gören öğrenciler yıl sonu etkinliğinde buluştular.

Ağrı Millet Bahçesinde Ulu Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri için düzenllenen yıl sonu etkinliğinde çocuklar doasıya eğlendi. Çocukların coşkusuna ortak olan Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, "Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim ile yetişmeleri ailelerinin onlara vereceği en büyük imkandır.

Bu hususta çocuklarını bizlere emanet eden ailelerine teşekkür ediyor, yavrularımızı ve hocalarımızı da göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yaz Kur’an kursların kapanış programı düzenlendi

Yaz Kur’an kurslarının 6 haftalık eğitim sürecinin bitmesi dolayısıyla Ulu Camii'nde kapanış programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Celal Büyük, " Yaz Kur'an kurslarımızda çocuklarımızı yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim ile buluşturuyoruz, dinimizin güzelliklerini öğretiyoruz. Bu vesileyle evlatlarımızı Kur'an kurslarımıza gönderen anne babalara teşekkür ediyorum. Rabbim, bu gençleri vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olabilmelerini nasip etsin." dedi.

Programda ayrıca "Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi” kapsamında, Ulu Camii'nde , İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.