Ağrı Basın

Ağrı'da Serinlemek için dereye giren iki kardeş boğuldu

Ağrı

Ağrı'da serinlemek için Suçatağı köyü bölgesinde akan Şeryan deresine giren iki kardeş Berat Köse (16) ve Berkay Köse (12) boğularak vefat etti.

Serinlemek için suya giren kardeşler boğuldu

Ağrı merkezde serinlemek için suya giren Berat Köse (16) ve Berkay Köse (12) boğularak vefat etti. Cenazeler AFAD ve İtfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Olay saat 15.05 civarı meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, okuldan çıkan 4 arkadaş serinlemek için merkeze bağlı Suçatağı köyü bölgesinde akan Şeryan Deresine girdi.

Suya giren arkadaşlardan 9'uncu sınıf öğrencileri S.Ö., E.M. ile 10'uncu sınıf öğrencisi Berat Köse sudan çıkarken 8'inci sınıf öğrencisi Berkay Köse yüzmeye devam etti.

Bir müddet yüzen Berkay Köse suda çırpınmaya başlayınca suyun kenarında bulunan ağabeyi Berat Köse kardeşini kurtarmak için suya girdi.

İki kardeş suda çırpınarak bir müddet sonra gözden kayboldu.

Arkadaşlarının yardım çağrısı üzerine çevrede bulunanlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Yapılan ihbar ile birlikte olay yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

Ağrı Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri ile AFAD personellerinin yürüttüğü çalışma sonucunda sudan önce ağabey Berat Köse ardından kardeşi Berkay Köse'nin cansız bedenini sudan çıkardı.

İlhan ve Alev KÖSE çiftçinin 3 erkek çocuğundan iki kardeşin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye gelen iki kardeşin yakınları gözyaşı döktü

Baba İlhan KÖSE'nin uluslararası bir şirkette şoför olarak çalıştığı ve yurt dışında olduğu öğrenildi.

Boğulma vakası ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.