Ağrı Basın

Ağrı'da Madde Bağımlığı ile Mücadele Semineri

Ağrı

Ağrı'da, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ağrı İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu seminer düzenlendi.

Ağrı'da, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ağrı İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu seminer, Ağrı Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç’un katılımıyla gerçekleşti.

ATSO Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Edibe Demircan YILDIRIM'ın bu seminerin Ağrılı kadın girişimcilere yönelik bilgilendirici bir etkinlik olarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ağrı İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından tertip edilen "Kadın Varsa Yarın Var" Projesi kapsamında bağımlılık ile mücadele konulu konferansa Kadın komisyonu üyeleri ile katılım sağlayan Yeşilay Ağrı Şubesi Başkanı Cihangir Aslan, yaptığı sunumla madde bağımlılığıyla mücadele konusunda önemli bilgiler sundu.

Ayrıca, bağımlılık türleri detaylı bir şekilde ele alındı ve katılımcılara bu konuda farkındalık kazanmaları için birdililer dağıltılarak rehberlik edildi.

Seminer sadece madde bağımlılığına değil, aynı zamanda teknoloji bağımlılığına da vurgu yaparak, modern yaşamın getirdiği bağımlılık risklerine dikkat çekti.

Seminer, Ağrı'daki kadın girişimciler arasında bilinç oluşturmayı ve toplumda bu konuda farkındalık yaratmayı hedefleyen başarılı bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Katılımcılar, seminerde edindikleri bilgilerle günlük yaşamlarında daha bilinçli ve sağlıklı kararlar alma konusunda ilham aldılar.

Programa Ağrı Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç, Meral Dinçer , Nurten Karadoğan , Selam Kaman , Selin Tunç , Semra Birdal Ergün , Cihangir Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ağrı Basın / Yüksel Aslan

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.