Ağrı Basın

Ağrı'da Kızılay Zorlu Kış Şartlarında Yardım Faaliyetlerini Sürdürüyor

Ağrı

Ağrı'da Kızılay, Kış Koşullarında Yardıma Devam Ediyor

Ağrı'da, zorlu kış şartlarına rağmen Kızılay gönüllüleri, mahsur kalanlardan öğrencilere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatıyor.

Kışlık mont, bot, atkı ve bere dağıtımlarını ilçelerin tamamında gerçekleştiren Kızılay Ağrı Şube Başkanlığı ekipleri, aynı zamanda okul ziyaretleri yaparak öğrencilere çeşitli hediyeler götürüyor. Kar ve tipi nedeniyle İpek Geçidi, Tendürek Geçidi, Eleşkirt Sarıcan ve Tutak yeni yol mevkiinde mahsur kalan araçlardaki bin 800 vatandaşa su, kek, meyve suyu ve simit ikram eden Kızılay ekibi, vatandaşların takdirini kazanıyor.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, yaptığı açıklamada, Kızılaycı olmanın en güzel yanının miniklerle ve öğrencilerle geçirilen vakit olduğunu belirtti.

Tatlı, Eylül ayından itibaren okulların açılmasıyla birlikte ilçelerin tamamında köy köy gezerek öğrencileri ziyaret ettiklerini ve ailelere maddi manevi destek sağlamaya devam ettiklerini söyledi.

Mevsim şartlarına bakılmaksızın gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Tatlı, Kar ve fırtına nedeniyle yollarda mahsur kalan bin 800 vatandaşımıza çeşitli ikramlarda bulunduk.

Onların memnuniyetini görmek bizi mutlu ediyor. Kızılay olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.