Ağrı Basın

Ağrı'da Kız Alıp Verme Meselesi Kanlı Bitti!

Ağrı

Ağrı’da kız alıp verme meselesi nedeniyle akraba olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 8 kişi yaralandı

Ağrı’da kız alıp verme meselesi yüzünden akraba olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 8 kişi yaralandı

Ağrı'nın Tutak ilçesi'nde bağlı Kılıçgedik köyünde amca çocukları olan iki aile arasında kız alıp verme meselesi yüzünden kavga çıktı.

Çıkan tartışma kısa sürede taşlı ve silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan Ferhat Uzun, Halit Uzun ve İkram Uzun olay yerinde hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Yaralılar Ağrı ve Tutak ilçe hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, hastaneler önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

5 YIL ÖNCE YERLEŞMİŞLER

Olayla ilgili konuşan Kızıçgedik Köy Muhtarı Talat Cengiz, "Köyde kavga ettiler. Kavga edenler amca çocukları. Sabahın erken saatlerinde başlamış. Taşlar, sopalar ve silahlar çekilmiş. Silahlar devreye girince köylüler de müdahale edemedi. Maalesef 3 kişi hayatını kaybetti. Yaralıların içinde de durumu ağır olanlar var" dedi. Kavga eden Uzun ailelerinin, Kılıçgediği köyüne 5 yıl önce Ağrı'nın Patnos ilçesinden göç ettikleri öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.