Ağrı Basın

Ağrı'da ilk defa Açık kalp Ameliyatı gerçekleştirildi

Ağrı

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yrd. Doç. Dr. Adem ASLAN 'ın gayretleri ile bir ilke imza atılarak, ilk bypass ameliyatı (Açık kalp ameliyatı cerrahisi) başarı ile gerçekleştirildi.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Adem ASLAN, ilk bypass ameliyatı (Açık kalp cerrahisi) başarı ile gerçekleştirildiği duyurdu.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile birlikte başarılı iki bypass ameliyatı gerçekleştirildi.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ilk operasyonda 62 yaşındaki hastaya damar tıkanıklığı tanısı ile 4 damar bypass, 47 yaşındaki hastaya ise yine aynı sebepten dolayı 3 damar bypass cerrahisi yapıldı. Kalp damar cerrahisi uzmanlarından Doç. Dr. Ünsal VURAL, Op. Dr. Emre KAYMAKÇI ve Op. Dr. Muhammed SAVRAN tarafından yapılan operasyon sonrası hastalarımız kalp damar cerrahisi yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

Ağrı’yı sağlık şehrine dönüştürecek olan Tıp Fakültemizi kentimize hediye eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA'ya, İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Uğur KOÇOĞULLARI'na ve tüm ekibe teşekkür ederek, hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar (1)

Başak K.Maraş( Afşin( Arıtaş 12 Ay Önce

Muhammed Savran Doktor Bey Çok Başarılı Sayğın Ve Sevilen Bi İnsandır Tebrik Ediyorum Öncelikle Kendisini Başarılı Bi Doktor Allah Başımızdan Eksik Etmesin Böyle İnsanları

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.