Ağrı Basın

Ağrı'da Elektronik Sigara ve Kaçak Sigara Operasyonu

Ağrı

Ağrı'da Kaçak Sigara Operasyonu: 1 Milyon TL Değerinde Elektronik Sigara ve Binlerce Paket Sigara Ele Geçirildi

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza ve Gümrük KİM personellerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyon neticesinde Doğubayazıt ilçesinde büyük çaplı bir kaçak sigara operasyonu gerçekleştirildiği bildirildi.

Yapılan çalışmalarda, toplamda 3 bin 790 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği ve olayla ilgili olarak 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Ayrıca, gümrük sahası içerisinde yapılan aramada bir çekiciye bağlı dorsede bulunan ve piyasa değeri 1 milyon 68 bin 750 TL olan 2 bin 850 adet gümrük kaçağı elektronik sigaranın da ele geçirildiği ifade edildi.

Operasyon kapsamında İran uyruklu tır şoförünün gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamada, kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirilmesiyle ilgili olarak, "İl Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza ve Gümrük KİM personelleri ile Doğubayazıt ilçesinde yapılan çalışmalar neticesinde, 3 bin 790 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Olay ile ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alınmıştır. Gümrük sahası içerisinde bir çekiciye bağlı dorsede yapılan aramada, piyasa değeri 1 milyon 68 bin 750 TL olan 2 bin 850 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili olarak İran uyruklu tır şoförü gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.